Vi bruger cookies for at optimere brugeroplevelsen - læs mere her.

Marcuz Larsen
Indehaver (Online)

Venligst tryk på pilen hvis du ønsker at komme i dialog med os.

  • Selskabsoprettelse
  • Priser
  • Ændringssag
  • Andet
Hej og velkommen til chatten. Du kan nu starte dialogen.

OPNÅ GRUPPERABATTER

UDEN AT SKULLE REJSE I EN GRUPPE

TravelAsOne tilbyder rejsende at gøre brug af kraften i sociale netværk for at få megarabatter på hoteller. Vi kalder det Social Travelling:

Sidste pladser »

Hel pension
Grande Baia Resort
Sardinien i sensommeren, 4 stjernet
Sardinien
Normal pris: 4230 DKK / person
Travelasone pris: 3200 DKK / person
7 dage med hel pension
2. pr. booking

Very Simple Slider
Tilmeld dig
gratis her
19 dage (01 oct - 20 oct)30 % tilmeldteTilbud slutter om: 14 dageOpnåelig rabat pr. person: 24%Sidst tilmeldte: 01 jan

Okotober

MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Simple Piechart SVG CSS

0%
tilsluttet

Hotel info:

Fly info:

Det handler om at tilmelde sig hurtigst muligt - så længe tilmeldingskravet endnu ikke er opnået er hverken du eller hotellet forpligtet.

Nødvendig tilslutning for aktivering:20 tilslutninger.
Rejseperiode hvori tilbuddet kan indfris:19 dage (01 oct - 20 oct).
Rejselængde:7 dage / overnatninger.
Pris pr. person:3200 DKK pr. person.
Er tilslutning gratis frem til tilmeldingskravet?Ja.
Er lokal skat på 1.5/2 € pr. dag pr. person inkl.?Nej.
Er fly inklusiv?Nej.
Nødvendigt at engagere sig med andre?Nej.
Betalingsbetingelser:Betaling med kreditkort når rejsen er bekræftet.
Afrejsedato?Afrejsedato er selvbestemt inden for den markerede periode. Den ønskede afrejsedato oplyses ved tilslutning.
My Geocode App
Grande Baia Resort
Praktiske informationer:
Dette overnatningssted ligger 5 minutters gang fra stranden. I tilbuddet får du et dobbeltværelse med mountain view og hel pension inkluderet (morgenmad, frokost og aftensmad). Resort Grande Baia ligger omgivet af en 80 ha stor park,10 km nord for San Teodoro- centret. Der tilbydes moderne spa og en imponerende pool med solterrasse. Resortet har en blanding af værelser, suiter og lejligheder. Indkvarteringerne er med aircondition og moderne indretning, fladskærms-tv med satellitkanaler, gratis internet via kabel og egen terrasse. Der serveres dagligt amerikansk morgenmad, og der er 2 restauranter og et fælles køkkenområde, hvor man kan tilberede babymad.
Grande Baia er et fantastisk sted at slappe af, med wellness-center, sauna, spabad og tyrkisk bad. Du finder også et fitnesscenter og en miniklub for børn. Stranden i Grande Baia ligger 5 minutters gang derfra. Olbia Lufthavn og byens centrum med havn ligger 25 minutter derfra i bil. Der tilbydes gratis parkering på selve ejendommen. Lidt ekstra fordele:

Børn under 15: 30% rabat
Børn under 6: gratis

Er i tre og tager et triple room i stedet for et dobbeltværelse vil prisen blive nedsat med 10%.

Er i fire og tager et Quadruple room i stedet for to dobbeltværelser vil prisen blive nedsat med 15%.

Faceliteter
288 værelser, røgfri
Tæt på stranden
2 restauranter og 2 barer/lounger
Spa med fuld service
Udendørs pool
Tagterrasse
Fitnessfaciliteter
Strandparasoller
Børnepasning
Aircondition
Have
Et bibliotek
Gratis internet og gratis parkering

Destinations beskrivelse:
Sardinien (Sardegna på italiensk) er Middelhavets næststørste ø, som er velegnet til en afslappet ferie med sol og strand. I landsbyer og småbyer lever kunsthåndværk og traditioner sammen med en fantastisk natur.
Sardinien har haft en omtumlet historie: fønikere og kartager, Romerriget og Byzans, søfartsrepublikkerne Genua og Pisa, spaniere og østrigere har alle haft deres epoke på øen. Kongehuset Savoyen var de sidste til at gøre fordring på øen frem til Italiens forening. Af historiske monumenter finder man alt fra stenaldergrave og romerske templer til landkirker og vagttårne fra middelalderen, catalanske paladser og spanskinflueret malerkunst. Hele øen emmer af historie.

For mere information kontakt os på tlf. nr.: 45 41 300 502 eller email info@travelasone.com. Tilbuddet er unikt og er fremskaffet ud fra størrelse og periode. I takt med at betaling først sker når tilmeldingskravet er opnået er hverken hotellet eller de tilmeldte forpligtet til at indfri aftalen. En aftale er først endelig når reservation og betaling har fundet sted. Det handler om at være hurtig, indfri deadline og indkræve tilbuddet.

Praktisk (det med småt):
Priserne er ikke inkl. lokalskat, hvilket betales direkte til hotellet ved ankomst. Normal er lokal skatten på 1,5-2 € pr. nat. pr. person. Når tilmeldingskravet er opnået opkræves der i dette tilfælde fuld forudbetaling for at blokere værelserne. Først når en betaling har fundet sted kan værelserne blokeres og garanteres på en specifik dato. Ved tilmelding – hvilket er gratis frem til tilmeldingskravet – fremsendes der automatisk en mail med mere information omkring hvordan tilmeldingen aktiveres. Under tilmeldingsaktivering oplyser den tilmeldte hvilken rejseperiode han ønsker at rejse i. Når tilbuddets tilmeldingskrav er opnået kontakter TravelAsOne hotellet og oplyser hotellet om deltagernes ønskede rejseperioder. Er hotellet fyldt – hvilket er stærkt usandsynligt - i rejseperioden du ønsker at rejse i vil TravelAsOne kontakte hotellet på ny og give forslag til perioder der matcher dine muligheder til samme eller mindre pris.

Så længe en betaling ikke har fundet sted er hverken du eller hotellet forpligtet til indfri tilbuddet og kan til enhver tid frasige sig sit ansvar. Alle tilbud strejker sig over 7 dage og kan indfris indenfor den markerede periode. Ingen af TravelAsOne tilbud har fly transport inkluderet, men har givet et eksempel på hvordan den enkelte komme til og fra destinationen. Prissammenligningen har fundet sted for perioden: Midt Oktober 2018.

Hotellet opkræver 50% depositum ved opnået tilmeldingskrav. Cancelleres der 30 dage før ankomst pålægges der ingen yderligere udgifter. For mere information ang. cancellering af dette tilbud venligst kontakt TravelAsOne.
Italy ( IT )
Hovedstad: Rome - tidszone: Europe/Rome
Landekode: 39
Continent: Europe
Valuta: Euro
Sprog: Italian (official), German (parts of Trentino-Alto Adige region are predominantly German-speaking), French (small French-speaking minority in Valle d'Aosta region), Slovene (Slovene-speaking minority in the Trieste-Gorizia area)

"Legende nemt!"
Det er legende nemt at få gruppe-rabatter. Tilmeld dig et tilbud, opnå tilmeldingskravet og få din rabat.

Individuelle rejser
Det er ikke nødvendigt at rejse som en gruppe - når et tilbud aktiveres bruges det individuelt.

Prisgaranti
Dynamiske priser baseret på tilslutningsaktivitet - jo større tilslutning, desto bedre priser.